Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar
weespbegroot@weesp.nl

De beheerders van Weesp Begroot zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!

U kunt ook bellen naar 020 253 6212. Of een (spraak)bericht sturen via Whatsapp.

Ik ben geen inwoner van Weesp, maar wil wel graag een plan insturen. Kan dat?

Ja, dan kan. Iedereen mag een plan insturen als het een plan is voor Weesp. De bewoners van Weesp bepalen uiteindelijk welke plannen er in hun buurt worden uitgevoerd.

Ik heb een plan ingediend, maar ik wil mijn plan graag wijzigen. Kan dat?

Als je plan al is geliked, kun je het in principe niet meer wezenlijk veranderen. Is er al wel op je plan gereageerd, maar wil je toch nog wat aanpassen? Mail je vraag dan naar weespbegroot@weesp.nl en dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

Ik kon toch al eerder plannen indienen?

Klopt. U kunt voor wijkgerichte activiteiten in Weesp een aanvraag doen voor de Weesperkei (tot max €1.000). Ook kunt u initiatieven bekend maken via het spreekuur college (maandelijks); “Denk mee” bijeenkomst (bijeenkomst gericht op initiatieven van inwoners, ieder kwartaal); en het buurtpanel (twee keer per jaar). Maar nu is extra geld beschikbaar voor plannen waar bewoners uit Weesp uiteindelijk zelf €30.000 over verdelen.

Waarom heb ik 30 likes nodig om mijn plan door te laten gaan naar de volgende ronde?

Gemeente Weesp vindt het belangrijk om te weten of er draagvlak in de buurt is voor een plan. Daarom vragen we bewoners ook te reageren op de plannen door middel van argumenten voor en tegen. De argumenten uit de buurt en de likes geven ons een goed beeld van het draagvlak.

Mag ik meerdere plannen indienen voor Weesp Begroot?

Ja, dat kan. Alle plannen moeten wel voldoen aan de spelregels, natuurlijk.

Ik heb me vergist en wil mijn mening veranderen. Kan ik mijn argument nog veranderen?

Ja hoor, dat kan. Nadat u een argument geplaatst heeft, kunt u deze wijzigen of verwijderen via de iconen in de rechterbovenhoek.

De site werkt niet goed. Waar moet ik dit melden?

Het spijt ons dat bepaalde onderdelen niet goed werken. We willen dit snel oplossen. Graag ontvangen wij een e-mail via weespbegroot@weesp.nl met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en de URL van de pagina waar het over gaat. Stuur ook een screenshot mee van waar het mis gaat. Ons team zit paraat om problemen zo snel mogelijk op te lossen!

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel