Spring naar inhoud
Niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 148 van de 30.

Status

Dit plan is beoordeeld als niet haalbaar

LiefSaam

Door: mariska westland
27 september 2021
Weesp Begroot | 15 nov. 2021, 10:52

Dit plan is beoordeeld als niet haalbaar. De reden hiervoor is dit plan het huren van een pand beoogd en daarmee wordt een structure verplichting aangegaan. Daarmee voldoent het plan niet aan de spelregels van Weesp Begroot

Inzamelen van babyspullen om kindjes die in Weesp opgroeien in armoede een kansrijke start te geven.

Wij; Annette Feije praktijkondersteuner van de verloskundige praktijk Weesp, hoogleraar early development and Health Tessa Roseboom en Mariska Westland armoede en schulden specialist willen in Weesp baby-en peuter spullen inzamelen en deze schenken aan gezinnen binnen Weesp die het financieel niet breed hebben. Zo kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel kindje iets tekort komt in Weesp en geen enkele ouder het gevoel hoeft te hebben tekort te schieten. Er is in Weesp een behoorlijke groep die hiervoor in aanmerking komt en tegelijkertijd een behoorlijk aanbod aan goede spullen, zeker gezien de huidige groei van jonge gezinnen in Weesp. Naast het helpen van ouders en kindjes is het hergebruik van spullen erg duurzaam.
Om dit plan te verwezenlijken zoeken wij ruimte om dit initiatief op te starten. En om ruimte te betalen hebben wij startkapitaal nodig. Wij zijn 3 vrijwilligers die een vrijwillig initiatief willen opstarten zonder winstoogmerk. Als we kunnen starten kunnen we onze toegevoegde waarde laten zien en ons bestaansrecht veilig stellen.


Argumenten

Argumenten voor

Annefré Hulst | 27 september 2021 13:15

Een mooi initiatief van 3 professionals die weten wat er nodig is. En hoe mooi zou het zijn als je hiermee een steentje kunt bijdragen om kinderen een betere start te geven.

Reageren


Argumenten tegen

jan janssen | 4 oktober 2021 19:32

Er is geen armoede in Weesp, maar dit is wel een goede methode om heel woke van je baby troep af te komen. Ik ben voor.

Reageren


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel