Spring naar inhoud
Haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 53 van de 30.

Status

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase

Een feestelijke vlag!

Door: Mike Jeurissen
23 september 2021
Weesp Begroot | 15 nov. 2021, 10:52

Dit plan is beoordeeld als haalbaar. Het plan draagt bij aan het versteken van de sociale cohesie en aan de fusie tussen Amsterdam en Weesp. Het plan voldoet aan de spelregels van Weesp Begroot.

Om de fusie tussen Weesp en Amsterdam te vieren stel ik voor éénmalig alle inwoners van Weesp een 'nieuwe' vlag cadeau te doen.

Het samengaan van Weesp en Amsterdam in 2022 is een belangrijk moment. Dit moet groots gevierd worden, en hoe kan dat nou beter dan door in de hele stad de vlag uit te hangen?

De vlaggen van Amsterdam (de drie iconische andreaskruizen) en Weesp (het mooie blauw-wit-blauw) zijn in basis hetzelfde: drie gelijke banen met een herkenbaar element in de middelste baan. Als we de blauw-witte basis van Weesp combineren met de drie kruizen van Amsterdam krijgen we een vlag speciaal voor dit (nu al) historische moment.

Mijn voorstel is dan ook: stuur iedereen in Weesp een speciale Weesp-Amsterdam-fusievlag en vlaggenstokhouder. Zo kan iedereen vanaf maart de vlag uithangen. Stel je eens voor hoe gezellig dat eruit moet zien, al die mooie straten met een vlag: trots op Weesp en trots op onze toekomst!


Argumenten

Argumenten voor

Willem Schlebaum | 3 oktober 2021 19:40

Goed idee hebben we als Weesper toch nog een eigen vlag

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel