Spring naar inhoud
Haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 46 van de 30.

Status

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase

Opknappen tuin De Kastanje

Door: Gerard Herderschee
22 september 2021
Weesp Begroot | 15 nov. 2021, 10:52

Dit plan is beoordeeld als haalbaar. Het draagt bij aan het versteken van de sociale cohesie en voldoet aan de spelregels van Weesp Begroot

Buurtkamer De Kastanje heeft een grote voortuin, waar men elkaar heerlijk kunnen buiten kunnen ontmoeten. We willen de tuin vergroenen met nieuwe planten en nieuw tuinmeubilair aanschaffen.

De tuin wordt in de zomer graag gebruikt door onze bezoekers. Nu is de tuin een rommeltje met oude planten, oude tegels en oud meubilair. We willen de tuin vergroenen en een mooier aanzicht geven, ook voor de buurt. Hiervoor zijn nieuwe planten, nieuw meubilair en nieuwe tegels nodig.
Als de tuin is aangepast geeft dat in de buurt een groener aanzicht en kunnen onze bezoekers beter buiten van het mooie weer genieten. Tevens is het goed voor het milieu


Argumenten

Argumenten voor

Gerard Herderschee | 22 september 2021 09:23

Het geeft de bezoekers meer mogelijkheid buiten te zijn; het is een vergroening en het geeft een beter aanzicht in de buurt.

Reageren


Ismonda Boom-Aarts | 22 september 2021 17:17

Ik ben voor, want ik weet hoe de mensen genieten van de gezelligheid van de Buurtkamer en tuin kan daarin veel bijdragen door lekker buiten te zitten en weer een praatje te maken met de mensen die langs lopen.

Reageren


Hans Boom | 23 september 2021 18:08

Jong en Oud laten genieten van een buurtkamer.
Een tuin met meer groen (ook voor de wijk) en planten, is dubbel genieten als je op het bankje of een stoeltje kan zitten in de Buurtkamer tuin.

Reageren


Jozef Stoop | 27 september 2021 10:38

Mooi initiatief! Zaterdag zag ik hoeveel mensen langskwamen bij de pannenkoeken middag. Gelukkig konden we buiten zitten, maar iets groener mag het nog wel worden.

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel