Spring naar inhoud
Haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 47 van de 30.

Status

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase

Evenement en online platform

Door: Rogier de la Rive Box
15 september 2021
Weesp Begroot | 15 nov. 2021, 10:52

Dit plan is beoordeeld als haalbaar. Het plan draagt bij aan het versteken van de sociale cohesie en aan de fusie tussen Amsterdam en Weesp. Het plan voldoet aan de spelregels van Weesp Begroot.

We gaan rond de fusiedatum in maart 2022 een groots evenement organiseren.

Bij de vorige Weesp begroot stemden zoveel mensen voor De Weesper Vereniging dat we met een goed gevoel de vereniging konden oprichten. We gaan rond de fusiedatum in maart 2022 een groots evenement organiseren. Voor de invulling maken we gebruik van de inbreng van alle Weespers. Daarvoor introduceren we een online platform. Het vormt na de fusie een verbinding tussen Weespers onderling en met de gemeente.

Onze stad gaat na 667 jaar over in een andere gemeente. Dat moment willen we markeren. De Weesper Vereniging wil dit organiseren als start van de nieuwe bestuursvorm.
We willen rond de fusiedatum de Van Houtenkerk afhuren. We gaan Femke Halsema uitnodigen als onze nieuwe burgermoeder. We organiseren groepsgesprekken over onze nieuwe toekomst. We gaan kennismaken met de kandidaten van de bestuurscommissie. We gaan bij Weespers hun eigen ‘verhaal van Weesp’ ophalen. Plus alle ideeën die op ons digitale platform worden ingebracht. We zorgen dat we gezien worden op AT5 en TVNoord-Holland. En natuurlijk wordt het ook gewoon een feestelijk evenement….wanneer jullie ons plan steunen!

En het is niet eenmalig, we willen er een jaarlijkse traditie van maken.


Argumenten

Argumenten voor

Henk Nijland | 16 september 2021 18:53

altijd leuk Weesp op de kaart.

Reageren


Gerard Combee | 17 september 2021 07:26

Geweldig initiatief.
Deze gebeurtenis mag niet ongemerkt voorbij gaan !

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel