Spring naar inhoud
Niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 97 van de 30.

Status

Dit plan is beoordeeld als niet haalbaar

Vergroenen Mr. Bouhuijstunnel

Door: R. Vellenga
14 september 2021
Weesp Begroot | 15 nov. 2021, 10:52

Dit plan is beoordeeld als niet haalbaar. De reden hiervoor is het budget is niet realistisch, het plan kan niet in 2022 uitgevoerd worden en er komen structurele beheerkosten kijken en daarmee voldoet het plan niet aan de spelregels van WeespBegroot.

Beplanting (mos, sedum, planten en/of klimop) op het beton van de Meester Bouhuijstunnel, dit voor een schonere, stillere en vooral ook mooiere entree naar het oude centrum van Weesp.

De Meester Bouhuijstunnel vormt een belangrijke doorgang van en naar het oude centrum. Op dit moment oogt de tunnel troosteloos. Het lijkt mij daarom een mooi idee en een stap naar een groener Weesp om de betonnen muren (verticaal en horizontaal) van de Meester Bouhuijstunnel te bekleden met planten, mossen, sedum en/of klimop. Deze nemen namelijk het vuil op, maken de lucht schoner, houden geluid meer tegen en het ziet er bovendien mooier uit. Daarbij is de beplanting niet aantrekkelijk voor graffiti. Een groene entree als warm welkom voor iedere Weesper en al onze bezoekers.


Argumenten

Argumenten voor

Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

jan janssen | 4 oktober 2021 19:38

Leuk idee, maar het gaat niet werken en levert alleen meer troep op.

Reageren


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel