Spring naar inhoud
Niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 223 van de 30.

Status

Dit plan is beoordeeld als niet haalbaar

Skatebaan Weespersluis

Door: Aike Buenk
13 september 2021
Weesp Begroot | 15 nov. 2021, 10:52

Dit plan is beoordeeld als niet haalbaar. De reden hiervoor is het beschikbare budget per plan (10.000) niet voldoende is om het plamn te realieren. Daarnaast komen bij een Pannaveld structurele beheerkosten kijken en daarmee voldoet het plan niet aan de spelregels van WeespBegroot

Er wonen veel kinderen in de Weespersluis, waaronder ik zelf. Ik ben 13 jaar en voor onze leeftijd is er vrijwel niets te doen. Een skatebaan zou fantastisch zijn voor ontmoetingen, jong en oud.

Er wonen veel kinderen in de Weespersluis, de meesten zijn nog vrij jong. Een skatebaan is leuk voor jong en oud en dus ook voor beginners en gevorderden. Een skatebaan is leuk voor steppers, skateboarders en bmx-ers en vooral steppers en skateboarders zijn er volop in de wijk. De skatebaan in Aetsveld is sterk verouderd, maar daarnaast ook te ver weg voor de jonge kinderen in de Weespersluis om zelfstandig naar toe te kunnen gaan. Voor de kinderen van mijn leeftijd zou het een mooie manier zijn om elkaar te leren kennen en het is ook nog eens buiten, een goed alternatief voor onze telefoon of gamen.
Bij het maken van de skatebaan is het belangrijk om elementen aan te brengen voor zowel beginners als gevorderden. Zie de foto in de bijlage. Een betonnen constructie heeft ook de voorkeur, boven metaal in verband met de hitte en gladheid. Het hoeft niet groot te zijn, het gaat meer om een technisch goede constructie. Ik zelf bmx en step. Het bmx-en doe ik bij Griffioen Outdoor in Osdorp. Zij hebben laten weten dat ze advies willen geven over de beste constructie.


Argumenten

Argumenten voor

Jaap Helleman | 14 september 2021 11:09

Er zijn nu al veel jonge kinderen in Weespersluis. Samen met de nu al wat oudere kinderen vertegewoordigen zij straks een groot deel van de iets oudere jeugd.
Voor hen is er nu vrij weinig speelgelegenheid en -attributen. Dat wat er is, is vaak door de eigen ouders geplaatst, bv een trampoline.

Reageren


Carmen Platvoet | 13 september 2021 20:38

We hebben ook iets voor de jeugd nodig die te oud is voor de wipkip

Reageren


Jakko Mur | 30 september 2021 10:47

Er is een enorm tekort aan speelmogelijkheden voor tieners. Kijk maar eens naar het kunstgrasveldje in Leeuwenveld. Daar komen tieners uit de wijde omgeving spelen en zorgen zo voor overlast. Een kleine skatebaan in het park zou een hele goede extra speelplek zijn. Goed idee dus, helemaal voor!

Reageren


Annefré Hulst | 30 september 2021 11:52

Helemaal voor! Met de komst van een skatebaan zouden hier ook lessen geregeld kunnen worden. Topidee!

Reageren


Arianne Van Wietmarschen | 30 september 2021 19:03

Er is een gebrek aan speelplekken voor oudere kinderen

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel